Nový automatický hydraulický kalibrátor tlaku ADT762W

logo D-Ex info@dex.sk | +421 2 5729 7421
  • Nový automatický hydraulický kalibrátor tlaku ADT762W

    ADT762+manometer

    ADT762+manometer

    Additel Corporation predstavuje svoj nový automatický hydraulický tlakový kalibrátor ADT762W. Keďže Additel pokračuje v snahe vyhovieť potrebám svojich zákazníkov prostredníctvom inovácií a automatizácie, nový ADT762W rozširuje sériu automatických tlakových kalibrátorov o prenosné a automatizované generovanie tlaku až do 700 barov s použitím deionizovanej vody ako pracovného média. Zákazníci si môžu vybrať medzi presnosťou 0,01 % FS a 0,02 % FS v čase objednávky. Úplne nové kalibrátory zahŕňajú integrovaný systém riadenia, plnohodnotný komunikátor HART, dotykovú obrazovku, záznam údajov, ako aj komunikáciu cez Wi-Fi, Bluetooth, USB a Ethernet.

    ADT762W je ponúkaný v dvoch odlišných modeloch založených na presnosti. K dispozícii sú 0,01 % FS aj 0,02 % FS, pričom každá jednotka obsahuje jedinečnú schopnosť automatického výberu medzi rôznymi internými kalibráciami v závislosti od aktuálneho riadiaceho tlaku ADT762W (známa aj ako dvojrozsahová kalibrácia). Kalibračné laboratórium svetovej triedy spoločnosti Additel v Brea, CA, vykonáva kalibrácie pre každý dodaný model v rozsahu 200 barov a 700 barov. Keď je kalibrátor natlakovaný, automaticky vyberie rozsah s najnižšou neistotou pre akýkoľvek špecifický kontrolný tlak. Hydraulický tlakový kalibrátor ADT762W s patentovanou vstavanou pumpou a systémom riadenia kvapalín poskytuje používateľom pohodlné a prenosné automatické generovanie a ovládanie tlaku. ADT762W má tiež komunikačné možnosti HART a PROFIBUS so skúšaným prístrojom. S 8 GB interného úložiska údajov môžu používatelia uložiť až 1 000 000 údajov s časom a dátumom.

    Dostupnosť produktu
    Automatizovaný hydraulický tlakový kalibrátor Additel 762W je teraz k dispozícii.

    O spoločnosti Additel
    Additel Corporation je jedným z popredných svetových poskytovateľov prístrojov na kalibráciu. Additel Corporation sa venuje návrhu a výrobe vysokokvalitných ručných testovacích nástrojov a prenosných kalibrátorov pre priemysel v oblasti presnej tlakovej kalibrácie a testovacích prístrojov. Za 19 rokov pôsobenia v tomto odvetví Additel úspešne vyvinul kalibračné piecky, referenčné teplomery, regulátory tlaku, prenosné automatické tlakové kalibrátory, ručné digitálne kalibrátory tlaku, dokumentačné prevádzkové kalibrátory, multifunkčné prevádzkové kalibrátory, digitálne tlakomery a rôzne kalibračné pumpy a lisy.

    Autor článku: Michal Janoško - D-Ex Instruments, s.r.o.

    Kam ďalej?

    Môžete si prečítať súvisiace článok Suchá teplotná piecka vs. kalibračná kúpeľ - ako zvoliť správnu variantu, alebo si pozrieť naše ďalšie články, prípadne si prejsť kategórie súvisiace s týmto článkom (Elektronické kalibrátory/regulátory), alebo si prezrieť relevantný produkt (Automatický hydraulický kalibrátor tlaku Additel 762). Viac informácií a zoznam všetkých produktov nájdete na stránke výrobcu Additel.

    Ak potrebujete viac informácií alebo nám chcete niečo povedať, neváhajte sa obrátiť priamo na nášho odborníka, a to buď prostredníctvom formulára, alebo emailom.


    Novinky