Profesionálna technika nielen pre priemysel a Ex prostredie – D-Ex Instruments

logo D-Ex info@dex.sk | +421 2 5729 7421


  • Regulátory prietoku eliminujúce kolísanie tlaku
    Regulátor konštantného prietoku

    Či už potrebujete merať alebo regulovať, máme spoľahlivé riešenia od renomovaných výrobcov. Prístroje, ktoré ponúkame, sú vhodné aj do tých najnepriaznivejších prostredí vrátane prostredí s nebezpečenstvom výbuchu (ATEX). Niektoré z nich to dokazujú každý deň v chemickom a petrochemickom priemysle, jadrových elektrárňach alebo dokonca mimo Zeme, na Medzinárodnej vesmírnej stanici (ISS) – prietokomery Bronkhorst, alebo v nehostinnom prostredí na Marse (Mars Rover Perseverance) – vlhkostné a tlakové sondy Vaisala.

    logo výrobcu - Additellogo výrobcu - Crystal Pressurelogo výrobcu - Bronkhorstlogo výrobcu - EKO Instrumentslogo výrobcu - Fluke Calibrationlogo výrobcu - KSR Kueblerlogo výrobcu - TecSenselogo výrobcu - Vaisalalogo výrobcu - Wachendorff Automationlogo výrobcu - Kytola

    Dobrá kalibrácia je nevyhnutná pre presné meranie a platí pre všetky meracie prístroje. Či už potrebujete kalibrovať tlakomery, elektrické veličiny, teplomery, letecké prístroje, vlhkomery alebo hmotnostné prietokomery, máme pre vás riešenie. S našimi kalibračnými prístrojmi od popredných svetových výrobcov môžete kalibrovať nielen presne, ale aj rýchlo a jednoducho.

    logo výrobcu - Crystal Pressurelogo výrobcu - Additellogo výrobcu - Fluke Calibrationlogo výrobcu - GEO Calibration

    Ventily, armatúry, hadice, rýchlospojky, filtre a nádoby na odber vzoriek sú naše príslušenstvo. Či už potrebujete regulovať prietok pomocou ihlového ventilu, rozdeliť plynové alebo kvapalné potrubia, filtrovať nečistoty z plynov alebo rozvádzať akékoľvek médium pomocou hadíc z nehrdzavejúcej ocele, výrobky Ham-Let sú vám k dispozícii. Môžeme vám tiež ponúknuť rýchlospojky z kovu alebo plastu, bez kvapkania a dokonca s NFC na identifikáciu. Ponúkame aj špeciality, ako sú armatúry pre veľmi vysoké teploty a tlaky, varianty pre veľmi čisté aplikácie a diely pre orbitálne zváranie.

    logo výrobcu - Alco Valves Grouplogo výrobcu - AP Techlogo výrobcu - CPClogo výrobcu - Ham-Let (UCT)

    Ak riešite ochranu v nebezpečných prostrediach alebo ochranu zariadení pred prepätím a výbojmi, môžeme vám ponúknuť naše 30-ročné skúsenosti a produkty renomovaných značiek. Či už potrebujete galvanické oddeľovače, zenerove bariéry alebo prepäťové ochrany, ponúkame osvedčenú technológiu britskej spoločnosti EATON – MTL. Pre oblasti s nebezpečenstvom výbuchu môžeme ponúknuť aj vnútorné obmedzovače pretlaku pre skrine a rozvádzače, ako aj napríklad pre motory.

    logo výrobcu - Eaton-MTLlogo výrobcu - Expo

    Naša veľmi široká kategória produktov zahŕňa od jednoriadkových displejov po priemyselné počítače a terminály, od tlačidiel a oznamovačov po majáky a stavové svetlá, od reproduktorov po výstražné sirény a celý rad priemyselných kamier. Ak potrebujete ručné svietidlá do prostredia s nebezpečenstvom výbuchu a s vysokou odolnosťou, ste na správnom mieste. Všetky výrobky sú k dispozícii aj vo verziách do nebezpečných a drsných prostredí vrátane prostredia s nebezpečenstvom výbuchu (ATEX).

    logo výrobcu - ADAROlogo výrobcu - BEKA associateslogo výrobcu - Eaton-MEDClogo výrobcu - Eaton-MTL

    Ak potrebujete bezpečnostný riadiaci systém na automatizáciu priemyselných procesov, ponúkame vám riešenia od nemeckej spoločnosti HIMA. Tieto systémy nachádzajú uplatnenie v chemickom priemysle, petrochemickom priemysle, pri ťažbe zemného plynu a ropy a v dopravnom priemysle, pri výrobe energie, v celulózovo-papierenskom alebo automobilovom priemysle. Systémy sú vhodné aj na prevádzku v prostredí s nebezpečenstvom výbuchu.

    logo výrobcu - HIMA